2010. január 27., szerda

Ma megkaptam a második kemot is. Továbbra is jól tolerálom. Elkészült egy genetikai vizsgálat is az egyik korábbi műtét alapján és az orvos szerint a jó hír, hogy a daganat tipusa a kevésbé agresszív fajtából való és ha a mostani kemo nem lenne eredményes akkor még mindig van két másik fajta szer ami bevethető szükség esetén.

A napokban a Jób könyvéből kaptam bíztatást:
Jób 33, 28-30.: "Megváltott engem, hogy ne jussak a sírba, és életem a világosságban gyönyörködjék. Mindezt kétszer-háromszor is megteszi Isten az emberrel, hogy visszahozza őt a sírból és ráragyog az élők világossága."

Today I've got the second chemo in the row. I tolerate it quite well. There was a genetical exam based on an earlier operation and the result is good. According to the doctor the type of toumor is less agressiv and there are still 2 types of chemo which could be used if the current one would not be effective.
I got encouragement from the book of Job:
33,28-30.: "He redeemed my soul from going down to the pit, and I will live to enjoy the light.' God does all these things to a man twice, even three times, to turn back his soul from the pit, that the light of life may shine on him."

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon örülök, hogy jól tolerálod a kemót, tudom, hogy ez is egy csoda! Bár nem értek hozzá, azt tudom, hogy nagyon kevesen bírják jól, főleg a sokadik adag szokott gondokat okozni. Az Úr viszont veled van, akkor ki ellened? Továbbra is figyelj arra, hogy Jézus mit mond, mit tanít, mit tanácsol, és győzni fogtok!
Szeretettel
Liliom

György Reichert írta...

Kedves Liliom, köszönöm a bátorítást! :-)

Névtelen írta...

Holnap kapod a következő adagot? Remélem, azt is jól viseled. Hogy vagy? Nem láttalak vasárnap délelőtt a gyüliben.
Nincs semmi baj? Krisztus Veled van!
Liliom

György Reichert írta...

Kedves Liliom,igen jól láttad, hogy nem láttál vasárnap. :-)
Mos már legalább tudom, hogy honnan ismersz.
Belázasodtam egy fertőzés miatt és nagyon gyenge voltam. Most már jobb sokkal. Köszönöm a bátorítást!
Üdv