2010. augusztus 2., hétfő

Megtörtént a műtét, végül is július 20-án. 2 nap intenzív és 4 nap rendes osztályon történt bennfekvés után el is engedtek és immár 1 hete itthon lábadozok. A sebész szerint sikeres volt a műtét. Pár hét múlva kell majd visszamennem az onkológushoz a továbbiak megbeszélése végett. Érdekes volt, hogy 2 ismerőssel is összefutottam a kórházban akik szintén hasonló műtéten mentek keresztül. Kicsi a világ.

The surgery has been completed on 20th July. After 2 days care in intesive care unit and 4 days in the regular unit I was released home. I have been recovering now for more than a week. According to the surgeon the operation was successful. After few weeks later I will need to go back to the oncologists to discuss further steps. It was interesting that I met in the hospital with 2 other people I know from earlier times. They had the same operation as I. Small world.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Békesség!
Mindig szívesen olvasom - egyre ritkuló - bejegyzéseidet. Jó látni, hogy valaki veszi Isten üzeneteit és él velük. Felhasználja rossz körülményeit, betegségét is arra, hogy lelkileg épüljön, gyógyuljon, ami magával hozza a test gyógyulását is.
Egy kérdésem volna csak. Miért csak akkor osztod meg Isten üzeneteit olvasóiddal, amikor beteg vagy. Hiszem, hogy amikor jobban, sőt jól vagy, amikor egészséges vagy, az Úr akkor is üzen neked, Krisztus akkor is beszél hozzád. Biztos mond olyan dolgokat is, amiket érdemes is és lehetséges is megosztani.
Szeretettel
Liliom