2009. szeptember 13., vasárnap

Tenisz kezd ismét rendszeres testedzésemmé válni, ami remek. Az elmúlt hét napban 4-szer is játszottam, 3-szor inkább mint családi oktató tegnap pedig egy kis párost sikerült játszanom. Igaz, hogy focinak lett a dolog hírdetve, de mivel csak 4-en voltunk és mivel egy teniszpálya is az utunkba akadt és mivel "véletlenül" a kocsiban volt az ütő és labdakészlet így semmi akadálya nem volt, hogy játszunk. Nagyon jó volt és még ki sem dőltem nagyon, utána még a lakás takarításában is részt vállaltam.

Az elmúlt napokban a Példabeszédek könyvét kezdtem olvasni. Az alábbi igékkel üzent számomra Isten:
Példabeszédek 1,23.: "Térjetek meg, ha megdorgállak, és én kiárasztom rátok lelkemet, megismertetem veletek igéimet."
Példabeszédek 1,32-33.: "Mert az együgyüeket saját ellenkezésük öli meg, és az ostobákat elbizakodottságuk pusztítja el. De aki rám hallgat, biztonságban lesz és nyugodtan, mert nem rettenti baj."

Tennis becomes again a regular sport activity for me which is great. During the last 7 days I've played 4 times although 3 times just like a family trainer (with 10 minutes more intensive play) however yesterday we could play a good double set. Interestingly the sport activity was announced as a football event but because we were only 4 and because we just found a tennis court on our way, and because I accidentally had our racket and ball set in my car we decided to play tennis instead of football. It was great and I did not become very tired, so that I could help in the cleaning our house as a post-training activity.

I have started to read the book of Proverbs from the Bible recently and God has sent his message through these verses:
"1,23 If only you will respond to my rebuke, then I will pour out my thoughts to you and I will make my words known to you. 1,32 For the waywardness of the simpletons will kill them, and the careless ease of fools will destroy them. 1, 33 But the one who listens to me will live in security, and will be at ease from the dread of harm."


Nincsenek megjegyzések: