2009. április 3., péntek

Tegnap voltam egy CT vizsgálaton, egész pontosan CT Enterographia-n. Eddig azt hittem a CT nem egy kellemetlen vizsgálat, ami igaz is, de ennek a vizsgálatnak az előkészítés részleteit nem ecsetelném nyílvánosan. Maga a CT tényleg nem nagy ügy, de amit előtte csináltak itt velem.....
Akit érdekel személyesen vagy e-mail-ben esetleg elmondom. Nos, a vizsgálat végül is eredményes volt, mert egyértelművé tette a hetek óta tartó láz okát, ami jó hír, viszont a megoldás már kevésbé jó hír: újabb műtét, mégpedig elég sürgető. Még a sebésszel nem tudtam beszélni de valószínű, hogy jövő héten meg kell csinálni. És ne feledjük, hogy egy másik jellegű műtét is tervezve van, amit véleményem szerint ezzel együtt nem fognak tudni megcsinálni, tehát majd lesz még egy műtét. 

Mai üzenetem: 1 Thesszalonika 5,18.: "Mindenben hálákat adjatok!" 

Yesterday I had a CT exam more precisely CT Enterographia. So far I thought that CT exam is not a painful exam which is true, however I would not describe the preparation of this is exam publicly. If anyone is interested I will describe via e-mail or personally. Well, the exam was successful as it clearly found the reason of the fever I have for weeks which is good news, however the soltion is less good news: another operation which is rather urgent. I could not consult with the surgeon yet, but most probably it should be done next week. And another surgery is being planned what I dont think they can do at the same time. 

Today's message is from 1 Thessalonians 5,18: "In everything give thanks."


Nincsenek megjegyzések: