2008. október 8., szerda

Üzenetek más módon - Messages in other ways

Az elmúlt pár nap elég nehéz volt mivel a sugárterápia egy kellemetlen mellékhatása előjött és az elmúlt napokban elég sok kellemetlenséget okozott. Mára már enyhült és remélem tovább nem lesz ennyire rossz.
Isten továbbra is bátorít és erősít, igaz az elmúlt pár napban nem Biblia verseken keresztül. Vasárnap egy e-mailt kaptam melyhez csatolva volt egy bizonyságtétel MP3-ban. Egy anyuka beszél ebben akinek 3 éves kisfiánál agydaganatot kezelnek. A kisfiú most tünetmentes és jól van. Ma pedig az Ethos cimű újságban olvastam két cikket melyekben két rákos beteg osztja meg gyógyulásának történetét. Istené a dicsőség, hogy Ő tudja még a rákos betegeket is gyógyítani. Hiszem és tudom, hogy én is ilyen bizonyság leszek hamarosan.

The last couple of days were quite difficult as a side effect of the radiation treatment impacted me. It is better now and I hope it wont get worsen in the coming period.
God continues to encourage and strengthen me however not in Bible verses during the last days but in different ways. Sunday I've received a testimony via e-mail in MP3 file where a mother shares her and her son's story. His son is 3 years old and was diagnosed with tumor in his brain. The little boy after a long therapy is well today. Today I've red 2 articles in a christian newspaper called Ethos where 2 persons share their story who had cancer and are well today. Glory is for God that he can heal people with cancer also. I beleive and I know that I will be a similar testimony of his healing soon.

Nincsenek megjegyzések: